Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3.1g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g4.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g6.8g22kcal0.8g4.4g0.1g0.4g
Valkoviini kuiva 1.9g1.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g104kcal3.4g9.8g4.8g0.8g
Valittu annoskoko24g52kcal1.7g4.9g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.9g2.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g215kcal7.1g20.3g10g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979