Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.3g8.9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g146kcal3.2g18.6g6.2g0.8g
Valittu annoskoko24g73kcal1.6g9.3g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g37kcal0.8g4.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g304kcal6.6g38.6g12.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070