Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Sokeri3.8g16kcal0g3.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.8g5kcal0.5g0g0.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)8.7g27kcal1.5g4.7g0.3g1.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Marianne crush 150g3.1g13kcal0g2.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g188kcal4g22.6g9g2.4g
Valittu annoskoko24g94kcal2g11.3g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna12g47kcal1g5.7g2.3g0.6g
Arvot/100g100g390kcal8.3g46.9g18.7g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622