Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g16g27kcal1g5.1g0.2g0.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g7.8g17kcal1.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g91kcal6g10.4g2.6g1g
Valittu annoskoko24g45kcal3g5.2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.5g2.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g189kcal12.5g21.7g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943