Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora Vanilla 12%2.6g4.9kcal0.1g0.4g0.3g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.1g12kcal0.2g1.1g0.7g0g
Mustikka metsä- 3.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g153kcal3g17.6g7.2g0.6g
Valittu annoskoko24g76kcal1.5g8.8g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g38kcal0.8g4.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g317kcal6.2g36.5g14.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197