Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper11g32kcal2.8g0g2.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g107kcal5.8g0.6g9g0.4g
Valittu annoskoko24g53kcal2.9g0.3g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g27kcal1.5g0.2g2.3g0.1g
Arvot/100g100g222kcal12.1g1.3g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672