Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g4.6g11kcal0.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g45kcal1.4g4.8g2g0.4g
Valittu annoskoko24g22kcal0.7g2.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g93kcal2.9g10g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682