Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu 2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.6g5.2kcal0g0g0.5g0.1g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 12g8kcal1.7g0g0.1g0g
Ketsuppi 2.6g2.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g42kcal4.4g1.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko24g21kcal2.2g0.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1.1g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal9.1g3.7g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073