Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.3g19kcal1.5g0g1.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)8.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g2.3g7.9kcal0.3g0.2g0g0.2g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g62kcal4.2g1.8g2.8g1g
Valittu annoskoko24g31kcal2.1g0.9g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.1g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g128kcal8.8g3.8g5.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110