Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 3.5g3.8kcal0.3g0.5g0g0.2g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk2.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g29kcal0.8g3.4g1g0.8g
Valittu annoskoko24g15kcal0.4g1.7g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.2g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g61kcal1.6g7g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914