Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 10g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g43kcal3g1.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko24g22kcal1.5g0.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.8g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g89kcal6.2g2.9g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228