Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Selleri, annos 50g2.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g36kcal2.2g2.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko24g18kcal1.1g1.4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g74kcal4.5g5.8g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970