Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vadelma 9g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.5g1.3kcal0g0.3g0g0.2g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.9g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5.6g2.4kcal0.5g0g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g2.8g12kcal2.2g0.2g0.2g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g84kcal7g6.8g3g1g
Valittu annoskoko24g42kcal3.5g3.4g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.8g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g173kcal14.4g14g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177