Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Maitorahka (Pirkka)7g4.6kcal0.8g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g2.8g8.7kcal0.7g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g83kcal5.2g10.8g2g0.4g
Valittu annoskoko24g42kcal2.6g5.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.3g2.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g173kcal10.8g22.4g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206