Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.5g25kcal0g0g2.9g0g
Suklaa tumma 4.2g22kcal0.2g2.2g1.3g0.2g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.4g11kcal0.6g1.8g0.1g0.4g
Cashewpähkinä 1.8g10kcal0.4g0.3g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g207kcal3.4g23.4g11g1.4g
Valittu annoskoko24g104kcal1.7g11.7g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g52kcal0.9g5.9g2.8g0.4g
Arvot/100g100g428kcal7g48.3g22.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276