Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia14g20kcal2.4g0g1.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.3g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 1g8.4kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g64kcal5g1.4g4.4g0g
Valittu annoskoko24g32kcal2.5g0.7g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.3g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g133kcal10.3g2.9g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435