Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g7.7g10kcal1.2g0g0.6g0g
Maustekurkku3.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 4.5g13kcal0.1g0.3g1.3g0g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g57kcal3.2g1g4.4g0.2g
Valittu annoskoko24g29kcal1.6g0.5g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.8g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal6.6g2.1g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780