Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 10g4.3kcal0g0.6g0.1g0.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 7g6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g1.4g4.5kcal0.2g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g54kcal1.8g7g1.8g1g
Valittu annoskoko24g27kcal0.9g3.5g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.5g1.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.5g3.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807