Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.3kcal1.4g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta3.6g10kcal0.6g0g0.9g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.5g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g95kcal4.8g0.6g8.2g0g
Valittu annoskoko24g48kcal2.4g0.3g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.2g0.2g2.1g0g
Arvot/100g100g197kcal9.9g1.2g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353761