Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g22kcal0.2g1.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko24g11kcal0.1g0.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g46kcal0.4g3.7g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927