Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kaurahiutale 1.6g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 4.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g4.9g2kcal0g0.4g0g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.9g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g98kcal1.6g12.4g4.2g1g
Valittu annoskoko24g49kcal0.8g6.2g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal0.4g3.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g200kcal3.3g25.4g8.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000