Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g90kcal2.2g11.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko24g45kcal1.1g5.7g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal0.6g2.9g1g0.1g
Arvot/100g100g186kcal4.5g23.6g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141859