Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.8g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki7.8g12kcal0.1g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g39kcal0.6g1.6g3g0.4g
Valittu annoskoko24g19kcal0.3g0.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.2g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g80kcal1.2g3.3g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888