Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala3.9g9kcal0.4g1.7g0.1g0.5g
Tonnikala vedessä 9g9kcal2g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Polar 5% juusto3.9g6.6kcal1.2g0g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.6g1.7kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g57kcal7.8g3.8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko24g28kcal3.9g1.9g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal2g1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g117kcal16g7.8g1.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391