Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g6.9g15kcal1.7g0.1g0.9g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g13g11kcal0.7g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g55kcal5g4.6g2g0.2g
Valittu annoskoko24g28kcal2.5g2.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.3g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g114kcal10.3g9.5g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927