Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.6g17kcal1.4g0g1.3g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g59kcal3.4g0.8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko24g30kcal1.7g0.4g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.9g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7g1.6g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513