Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%15g20kcal2.8g0g1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g54kcal6.6g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko24g27kcal3.3g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g111kcal13.5g0.8g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684