Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g2g5.2kcal0.2g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g26kcal0.6g2.4g1g0.4g
Valittu annoskoko24g13kcal0.3g1.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.2g4.9g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585