Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 21g27kcal4.6g0g1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g61kcal9.4g1.4g2g0g
Valittu annoskoko24g30kcal4.7g0.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal2.4g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.9g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286