Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)6.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Heinz ketsuppi0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g45kcal2.4g3.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko24g23kcal1.2g1.9g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.6g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g93kcal4.9g7.8g4.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926