Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.9g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Kaurahiutale 0.9g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha16g28kcal3.1g0g1.6g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g2.3g7.7kcal0.4g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g98kcal7.8g1.4g6.4g0.2g
Valittu annoskoko24g49kcal3.9g0.7g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal2g0.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g202kcal16g2.9g13.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203