Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 3.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g124kcal2.2g17.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko24g62kcal1.1g8.9g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g31kcal0.6g4.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g256kcal4.5g36.6g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287