Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Made 3.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g26kcal1.4g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko24g13kcal0.7g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g53kcal2.9g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293