Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mansikka 5.4g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.1g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g75kcal0.2g18g0g0.4g
Valittu annoskoko24g38kcal0.1g9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal0.1g4.5g0g0.1g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.9g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463