Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Hapankaali 7.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.9g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g96kcal3.6g8.8g5g0.8g
Valittu annoskoko24g48kcal1.8g4.4g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal0.9g2.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g197kcal7.4g18.1g10.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150