Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g6.3g9kcal1.3g0.1g0.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)3.1g8.6kcal0.5g0g0.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.3g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g56kcal3.8g2.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko25g28kcal1.9g1.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g114kcal7.7g4.9g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772