Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g2.4g4.2kcal0g0.2g0g0g
Mustikka7.1g2.4kcal0g0.5g0g0.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.2g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g108kcal2.4g15g3.4g1g
Valittu annoskoko25g54kcal1.2g7.5g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g27kcal0.6g3.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g220kcal4.9g30.6g6.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956