Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g51kcal3.4g1.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko24g25kcal1.7g0.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.9g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g105kcal7g3.3g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452