Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g3.9g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g1.1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g68kcal6.2g0.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko24g34kcal3.1g0.4g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.6g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g141kcal12.8g1.6g8.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339