Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g6.5g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g2.9g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g26kcal1.2g3.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko25g13kcal0.6g1.8g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g52kcal2.4g7.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946