Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Vehnälese 0.8g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g109kcal3.6g20g1.2g1.6g
Valittu annoskoko25g54kcal1.8g10g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g27kcal0.9g5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g222kcal7.3g40.8g2.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099