Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)12g16kcal2.3g0.4g0.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3.8g11kcal0.7g0g0.9g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuohukerma (Ingman)3.4g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g78kcal6.4g1.4g5.2g0.2g
Valittu annoskoko24g39kcal3.2g0.7g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.6g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g161kcal13.2g2.9g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895