Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g10g12kcal1.8g0.2g0.5g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow3.1g11kcal0.2g2.4g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g4.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g53kcal4.2g6.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g27kcal2.1g3.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.1g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal8.6g12.7g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155