Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g24kcal1.4g0.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko24g12kcal0.7g0.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g49kcal2.9g1.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114169