Voileipäkakkurulla

Leikkaa paahtoleipien reunat pois ja kostuta leivät lihaliemellä.

Asettele palat "levyksi" leivinpaperin päälle.

Levitä täyte ja rullaa kuten kääretorttu.

Valmista voileipäkakku edellisenä iltana ja anna maustua jääkaapissa, kuorrutus seuraavana päivänä.

Koristelusta voi siis tehdä runsaan tai vähemmän runsaan oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2085 grammaa

Piskowitch
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkkusalaatti (Felix), annos 10g1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemi laimennettu 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton2.3g4kcal0.2g0g0.4g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.8g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Paahtoleipä, Vehnä Fazer, viipale 20g3.7g10kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Felix ultra light voileipä pikkelssi2.9g5.7kcal0g0g0.5g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)1.2g2.3kcal0g0g0.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Majoneesi, ultra light, 1 tl3.5g6.3kcal0.1g0.4g0.5g0g
Kokolihaleikkele, keittokinkku, rasvaa 4,5 % 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Salaatti ilman kastiketta (kurkku, tomaatti ym.)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kinkkukuutio (Korpela), annos 100g3.5g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g81kcal2.8g5.4g5g0.2g
Valittu annoskoko24g41kcal1.4g2.7g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal0.7g1.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal5.7g11.1g10.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78841