Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 3.5g2.4kcal0.5g0g0g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g10g28kcal1.1g5.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g7.8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g98kcal3.6g11.8g4g0g
Valittu annoskoko25g49kcal1.8g5.9g2g0g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal0.9g3g1g0g
Arvot/100g100g198kcal7.3g24g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551