Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g3.1g13kcal0.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g51kcal1.6g4.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko24g26kcal0.8g2.4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.4g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g105kcal3.3g9.8g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327508