Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 2.3g8.8kcal0.3g0g0.9g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g4.7g12kcal0.1g0g1.3g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g2.3g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Kalkkuna 4.7g9kcal1.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g77kcal4.2g1g6.2g0.2g
Valittu annoskoko24g39kcal2.1g0.5g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1.1g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal8.6g2.1g12.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150