Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka5.6g17kcal0.5g3.4g0.1g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g34kcal1g6.8g0.2g1.6g
Valittu annoskoko24g17kcal0.5g3.4g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Arvot/100g100g71kcal2g13.9g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742