Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki14g13kcal2.1g0.4g0.3g0g
Kauralese 1.3g4.6kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g64kcal6.8g2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko25g32kcal3.4g1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.7g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g131kcal13.9g4.1g6.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396